Ventilatie

Algemeen

  Ventilatie

  Elke bewoner heeft zuurstof nodig om te ademen en ademt kooldioxide en vocht uit. De zuurstof in de woning moet dus regelmatig terug worden aangevuld, voor onszelf, maar ook voor de open verbrandingstoestellen in de woning.

  Voor een gezond binnenklimaat is ventilatie erg belangrijk. Niet voor niets worden de eisen met betrekking tot ventilatie steeds strenger.

  Vanaf de jaren zeventig zijn steeds meer nieuwe woningen voorzien van mechanische ventilatie. Tegenwoordig worden woningen vaak uitgerust met gebalanceerde ventilatie. Daarbij wordt verse buitenlucht mechanisch toegevoerd en de binnenlucht mechanisch afgevoerd. Met het oog op energiebesparing wordt bij gebalanceerde ventilatie gewoonlijk ook warmteterugwinning toegepast.

  Installatiebedrijf Nuvelstijn BV heeft alle kennis en ervaring in huis om uw woning optimaal te ventileren. Ook kunt u bij ons terecht voor gerichte badkamer- of toiletventilatie.

  Climarad

  ClimaRad is een unieke (gepatenteerde) combinatie van intelligente gebalanceerde ventilatie met de comfortabele warmte van een fraaie design-radiator.ClimaRad is ontwikkeld als antwoord op de steeds toenemende eisen op het gebied van energiebesparing, binnenmilieu en comfort.In ieder vertrek realiseert de ClimaRad zo een optimaal klimaat waarbij de binnenluchtkwaliteit is gegarandeerd en de energiebesparing is gemaximaliseerd. ClimaRad biedt de ideale oplossing, zowel voor de thuis- als de werkomgeving. En dat de combinatie van behaaglijke verwarming, energiezuinige ventilatie en filtratie méér is dan een simpele optelsom van de delen, blijkt uit de volgende opsomming van de producteigenschappen.

  1. Meer comfort
  2. Intelligente ventilatie
  3. Binnenluchtkwaliteit instelbaar en 100% gecontroleerd
  4. Filtering buitenlucht
  5. Maximale energiebesparing
  6. Veiliger en rustiger
  7. Eenvoudig in onderhoud
  8. Mogelijkheid voor nachtkoeling
  9. Regeling per vertrek

  Vraag een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een bevestiging

  NVKL
  InstallQ-logo-RGB
  kenteq
  vca
  6277
  co