Over ons

Kwaliteit en certificering

Kwaliteit en certificering

Installatiebedrijf Nuvelstijn BV heeft een aantal certificeringen. Dit toont aan dat wij serieus met ons vak omgaan. Wij conformeren ons aan de laatste eisen en werkwijzen. Om deze certificeringen te behouden, bewijzen wij ons vakmanschap keer op keer. Dit dient zowel uw belang als dat van onze medewerkers.

InstallQ

InstallQ is beheerder van erkenningsregelingen die actief zijn op het vakgebied van installatietechniek, te verdelen onder vakgebieden als:

 • Elektrotechnische laagspanningsinstallaties
 • Gastechnische installaties
 • Luchtbehandelinginstallaties
 • Verwarmingsinstallaties
 • Warmtepompinstallaties

In de Erkenningsregeling voor Installateurs (EVI 2004) zijn de toegekende vakdisciplines ondergebracht.De erkenning van InstallQ bewijst dat onze medewerkers de juiste kennis hebben om installaties uit te voeren. Ervaring hebben met het werk en dat het kwaliteit van werken met regelmaat wordt gecontroleerd.

InstallQ-logo-RGB

Veiligheids Checklijst voor Aannemers (VCA)

De VCA is een lijst met vragen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. VCA is een norm waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (VGM is Veiligheid, Gezondheid, Milieu).

Veel opdrachtgevers eisen een VCA certificaat. Ook aannemers verlangen dit certificaat steeds vaker van onderaannemers.

Een VCA- certificaat is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden (laten) uitvoeren met een 'verhoogd risico'. Meestal gaat het om werk dat wordt gedaan in fabrieken en werkplaatsen, of op (bouw-) locatie.

NVKL

Airco installateurs die lid zijn van de NVKL worden iedere twee jaar getoetst op diverse basiscriteria om de kwaliteit te waarborgen. Hierbij wordt door de NVKL gekeken naar de opleidingen, uitvoeringen, communicatie met de klant, levering, klachtenafhandeling en interne organisatie. Installatiebedrijf Nuvelstijn voldoet wederom aan de gestelde voorwaarden en heeft het NVKL certificaat weer in ontvangst mogen nemen.

Vertrouw op een erkend NVKL installatiebedrijf
Vertrouw bij de aankoop én het onderhoud van uw airconditioning of klimaattechniek installatie dan ook op een NVKL erkend installatiebedrijf. Voor al uw vragen kunt u terecht bij Installatie bedrijf Nuvelstijn BV. Neem contact op via 0183 - 301394.

Logo-NVKL-klimaat-aangepast-formaat-klein

CO Gecertificeerd volgens BRL 6000-25

Installatiebedrijf Nuvelstijn BV is CO-gecertificeerd conform de BRL6000-25

Vanaf 1 april 2023 mogen alleen gecertificeerde installatiebedrijven met vakbekwame installatie en onderhoudsmonteurs werkzaamheden uitvoeren aan gasgestookte cv-installaties, gashaarden, warmtapwatertoestellen en luchtverwarmers.

Met dit certificaat tonen wij aan dat wij aan deze eisen voldoen

Al onze cv monteurs hebben de theorie- en praktijkexamens gevolgd en gaan gediplomeerd aan de slag!

6277
  NVKL
  InstallQ-logo-RGB
  kenteq
  vca
  6277
  co