Ventilatie

Demand flow woningventilatie

  Demand flow woningventilatie

  Goede woningventilatie is noodzakelijk voor een comfortabel en gezond binnenklimaat, zeker in geïsoleerde woningen. Om goede woningventilatie te waarborgen heeft Itho het ontzorgende DemandFlow systeem ontwikkeld. Dit vraaggestuurde woningventilatiesysteem is gebaseerd op natuurlijke luchttoevoer en mechanische luchtafvoer en zorgt voor een optimale luchtkwaliteit in iedere verblijfruimte in de woning. Uniek aan DemandFlow is dat u als bewoner niets hoeft te doen voor een gezond binnenklimaat, want het systeem meet regelmatig het CO2-gehalte in de woning.

  Als dit te hoog is, zorgt het systeem er automatisch voor dat in de ruimte waar nodig is meer wordt geventileerd. Als er in meerdere ruimtes behoefte is naar meer ventilatie zal het systeem zelf in deze behoefte voorzien. Dit geldt ook voor de ventilatie van de badkamer waar naast de CO2 ook de relatieve luchtvochtigheid wordt gemeten. De bewaking van luchtkwaliteit wordt met DemandFlow dus op slimme wijze automatisch geregeld. Dit alles gebeurt bovendien met een maximale energiebesparing. Het Itho DemandFlow systeem is dan ook dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie.

  demandflowschemagroot_454x346

  Optimale luchtkwaliteit

  Goede woningventilatie is noodzakelijk voor een comfortabel en gezond binnenklimaat, zeker in geïsoleerde woningen. Met een maximale energiebesparing, en dus een forse verlaging van de EPC, regelt het Itho DemandFlow systeem automatisch de luchtkwaliteit in woningen.

  Voor nieuwbouw & renovatie

  Itho DemandFlow is dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie. Met het systeem is de bewoner verzekerd van een optimale luchtkwaliteit in elke ruimte en daarmee een gezond binnenklimaat voor de hele woning. DemandFlow bespaart ruim 28% energie ten opzichte van een traditioneel mechanisch ventilatiesysteem, omdat alleen daar waar nodig geventileerd wordt.

  Nu ook verkrijgbaar bij installatiebedrijf Nuvelstijn BV

  Om er voor te zorgen dat u als klant snel en eenvoudig over dit unieke systeem kunt beschikken, is Itho Demand Flow ook verkrijgbaar bij installatiebedrijf Nuvelstijn BV.

  Ik zou graag meer willen weten over Itho Demand Flow

  NVKL
  InstallQ-logo-RGB
  kenteq
  vca
  6277
  co