Elektra

Algemeen

  Installatiebedrijf Nuvelstijn BV heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld op het gebied van realisatie en onderhoud van elektrotechnische installaties. Onze klantenkring is divers. Door de ruime ervaring kunnen wij iedere opdracht tot in perfectie uitvoeren.

  De flexibele, en vooral klantgerichte aanpak zorgen ervoor dat het gehele traject van A tot Z soepel verloopt. Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op na oplevering van het project. U kunt ook vertrouwen op onze onderhoud- en serviceafdeling. We staan letterlijk 365 dagen per jaar, 7 dagen per week en desnoods 24 uur per dag voor u klaar.

  Mede door die service- en klantgerichte instelling is Nuvelstijn bekend geworden. Een klant die snel geholpen wil worden, moet je niet onnodig lang laten wachten. Wij mogen niet voor niets voor gerenomeerde aannemersbedrijven en woningbouwverenigingen al jaren lang onze werkzaamheden uitvoeren.

  Installatiebedrijf Nuvelstijn BV is actief op het gebied van:

  • Licht- en krachtinstallaties.
  • Gespecialiseerd in renovatiewerkzaamheden van particulieren woningbouw, en kleine bedrijfspanden.
  • Onderhoud en reparaties aan E-installaties, machines en verlichting.
  • Aanleg data en telefooninstallaties.
  • Draadloze regeling van elektrische componenten via "Synco living".

  Ook voor het vernieuwen van de groepenkast of het uitbreiden van de bestaande meterkast met een aardlekschakelaar hebben al vele eigenaars van woningen het bedrijf Nuvelstijn gevonden. Vraagt u ook vrijblijvend een offerte aan! Wij komen indien gewenst geheel vrijblijvend bij u langs voor het opnemen van de uit te voeren werkzaamheden of het bespreken van overige wensen.

  Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte, dan kunt u deze altijd kosteloos bij ons aanvragen.

  NVKL
  InstallQ-logo-RGB
  kenteq
  vca
  6277
  co