Zinkwerk

Algemeen

  Zinkwerken

  Koper- , lood- en zinkbewerking zijn in ons bedrijf de ambachtelijk werkzaamheden waarmee in een ver verleden door de oprichter van het bedrijf mee werd begonnen. Veel van dit handmatige werk is tegenwoordig door elektrische machines vervangen. Maar vakmanschap en de jarenlange ervaring die in ons bedrijf aanwezig is, is overgebracht op de jongere generatie. Wij denken dat dit deel van het loodgietersvak niet zal verdwijnen.

  Het gebruik van koper, lood en zink bij dakbedekking en gevelbekleding neemt zelfs toe na de jaren van gebruik van alternatieve producten zoals kunststoffen en allerlei bitumineuze dakbedekkingen. Als koper, lood en zink vakkundig zijn aangebracht, zijn het duurzame producten en gaan ze jaren mee zonder onderhoud.

  Op het gebied van hemelwaterafvoer maken wij gebruik van hoogwaardig PVC of wij kunnen uw goten maken van zink of koper. Net zo als bij cv-installaties kunnen wij u ook een onderhoudscontract aanbieden voor jaarlijks inspecteren en schoonmaken van uw goten en dak.

  Dakgoten hebben wij in verschillende maten en soorten in ons assortiment. Bakgoten (vierkante goten) in allerlei afmetingen: 65mm, 95mm, 125mm en 180mm. Mastgoten (halfronde goten) in de afmeting 100mm en 150mm. en bruin.

  Het schoonhouden van dakgoten

  Dakgoten raken regelmatig verstopt raken door bladeren die er in terecht komen. Met name in de herfst komt dat regelmatig voor, vooral als u in een boomrijke omgeving woont. Misschien is het wel ieder jaar raak en overstroomt de dakgoot.

  Het is niet voor iedereen weggelegd om een ladder op te klimmen en de rommel uit de dakgoten te verwijderen. U kunt ons bellen als uw dakgoot verstopt of vervuilt is.

  Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor het repareren of vervangen van uw bestaande dakgoten of maatwerkgoten. Wij komen dan vooraf de werkzaamheden bij u opnemen en indien u dit wenst wordt vooraf een offerte gemaakt.

  Vraag een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een bevestiging

  Zinken_regenpijp_aanmuur_1_6_1
  NVKL
  InstallQ-logo-RGB
  kenteq
  vca
  6277
  co