Loodgieter

Gasinstallaties, water en rioleringen

  Gas

  Gas wordt in Nederland voor allerlei toepassingen gebruikt. Wij verzorgen de aanleg, de uitbreiding en het onderhoud van allerlei gasinstallaties. Het is onze taak om er voor te zorgen dat de gasleidingen veilig en volgens de geldende normen en voorschriften worden aangelegd. Wij zijn een erkend installatiebedrijf dat van ontwerp tot aanleg, alle grote en kleine gastechnische installaties voor u kan verzorgen. Nadat de werkzaamheden voor de installatie zijn uitgevoerd, wordt de totale installatie afgeperst.

  Water valt onder het begrip eerste levensbehoefte en is onmisbaar in ons dagelijkse leven. Daarom is het van groot belang dat de aanleg van waterleidingen met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Wij leggen allerlei soorten waterleidingen aan, van renovaties tot complete nieuwbouw installaties. Als het doeleinde van de waterinstallatie bekend is, wordt door ons een nauwkeurige berekening gemaakt om de waterdruk en de diameter van de waterleiding correct op elkaar af te stemmen.

  Rioleringen

  Alle voorkomende loodgieters werkzaamheden, zoals verstoppingen, maar ook aanleg en renovatie van binnen- en buiten riolering kunt u bij ons terecht.

  Om het afvalwater van uw wastafel, keuken, douche en toilet te kunnen afvoeren, is een deskundig aangelegd riool noodzakelijk. Het aanleggen van een goedwerkend riool is een klus voor Installatiebedrijf Nuvelstijn BV. Om te voorkomen dat het doucheputje, de wastafel en het toilet verstopt raken is het belangrijk dat het riool op "afschot" wordt gemonteerd. Alleen op die manier kan de zwaartekracht het afvalwater afvoeren.Uw riolering aanleggen of het uitbreiden van uw rioleringsstelsel, of dit nou de binnenriolering of de buitenriolering is, de aanleg gebeurd altijd volgens de geldende normen en voorschriften met kwaliteitsproducten.

  Daarvoor hebt u een specialist op dit gebied nodig die degelijk vakwerk aflevert.

  Vraag een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een bevestiging

  NVKL
  InstallQ-logo-RGB
  kenteq
  vca
  6277
  co