Elektra

Synco living

  Met het nieuwe home-automation-systeem Synco living van Siemens Building Technologies kan men uiteenlopende regel- en bewakingsfuncties in de woning eenvoudig via een huiscentrale zelf activeren.

  Het verbetert de kwaliteit van het wonen, verlaagt het energieverbruik en verhoogt de veiligheid

  Er is bij eigenaren en huurders van gebouwen een groeiende belangstelling voor home-automation-systemen. Vaak is echter het installeren te kostbaar en te tijdrovend, is de bediening te ingewikkeld of zijn de gebruiksmogelijkheden te beperkt. Het nieuwe home-automation-systeem Synco living van Siemens combineert verschillende mogelijkheden voor het regelen en besturen van verwarming/ventilatie/airconditioning (CV/AC), verlichting, zonwering of beveiliging. Men kan de verschillende functies zelf met de centrale bedieningsunit eenvoudig programmeren en instellen. Dit zorgt voor gebruiks- en bedieningscomfort, optimaliseert het energieverbruik en vergroot de veiligheid van de bewoners.

  De Synco living-componenten communiceren draadloos, waarbij de besturings- en testsignalen alleen worden verstuurd als dat nodig is. Zo gaan de batterijen langer mee en bespaart men energie. Het systeem is modulair opgebouwd en gebaseerd op de internationaal gestandaardiseerde KNX-communicatietechnologie. Daardoor kan men het ook combineren met andere KNX-apparaten, draadloos dan wel via buskabel en toepassen bij uitbreiding of modernisering van bestaande gebouwen.

  Synco living kan door de installateur zonder veel bekabeling worden geïnstalleerd (plug & play) en eenvoudig volgens de wensen van de gebruiker of bepaalde woonscenario's worden geprogrammeerd.

  Het home-automation-systeem van Siemens werd onderscheiden met de internationaal gerenommeerde Red Dot Award voor excellent productdesign. Deze bekende prijs wordt jaarlijks door de internationale design-organisatie Icsid verleend in de categorieën productdesign, communication design en design concept.

  Siemens Building Technologies is wereldmarktleider met oplossingen en producten voor bescherming en comfort van mensen én veiligheid in en rond gebouwen.

  syncoliving-unitate-centrala
  NVKL
  InstallQ-logo-RGB
  kenteq
  vca
  6277
  co