Over ons

Wie zijn wij?

De oprichting van het bedrijf

Installatiebedrijf Nuvelstijn BV is nog een ├ęcht familiebedrijf. Het bedrijf is opgericht in maart 1973 door Hans Nuvelstijn sr.

Het bedrijf is in al die jaren uitgegroeid tot een zeer betrouwbaar en gerenommeerd installatiebedrijf in de regio Land van Heusden en Altena. Naast onze persoonlijke adviezen, staan wij bekend om onze uitstekende servicediensten. Als het gaat om storingen van CV-installaties, lekkages, of elektrastoringen deze behandelen wij altijd met voorrang en worden indien mogelijk nog dezelfde dag verholpen.

Installatiebedrijf Nuvelstijn BV is zowel actief in de particuliere als in de zakelijke markt.

Vakmanschap en kwaliteit

Wij leveren vakwerk, service, en onderhoud op veel werkterreinen. Voor alle installatiewerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand staan wij voor u klaar. Verder verzorgen wij duidelijk gemaakte offertes voor u, wij maken afspraken, en zorgen voor tijdige oplevering conform uw wensen.

Zekerheid en betrouwbaarheid

Door specifiek gerichte curcussen en opleidingen is de vakkennis van ons bedrijf up-to-date en ontwikkelen wij ons tot specialisten op de hierboven genoemde werkzaamheden. Ook werken wij al vele jaren voor gerenomeerde aannemers en woningbouwverenigingen waar wij deze werkzaamheden dagelijks voor mogen uitvoeren.

  NVKL
  InstallQ-logo-RGB
  kenteq
  vca
  6277
  co