Verwarming

Algemeen

  Op het gebied van centrale verwarming hebben wij een zeer ruime ervaring. Wij installeren verwarmingssystemen: zoals centrale verwarming, luchtverwarming (cv heaters), en vloerverwarming. Een combinatie van verschillende verwarmingssystemen kan een goede keuze zijn.

  Bij de aanschaf van een nieuwe CV-installatie krijgt u van ons een technisch advies over de keuze van de juiste CV-ketel en de benodigde capaciteit van de cv ketel in uw situatie. U kunt een keuze maken uit een grote collectie (design) radiatoren, eventueel in combinatie met vloerverwarming. Ook zijn deze radiatoren te bezichtigen bij een van de showrooms van onze groothandels.

  Keuze van CV ketel

  De modernisering of aanschaf van een CV-installatie is een grote investering. Soms komt de vervanging van een installatie ook ongelegen. U moet dan kunnen vertrouwen op de terzakekundigheid van uw installateur. Een nieuwe CV-installatie koopt u immers niet elke dag en dus kunt u een goed advies prima gebruiken. De installateur zet uw wensen en behoeften op het gebied van warmte en warmwatercomfort om in een concrete oplossing. Dit is maatwerk. Hierbij komt dat u een keuze maakt voor een lange periode van gemiddeld maar liefst 15 jaar.

  Ons werkgebied

  Het werkgebied waarin wij dagelijks onze service werkzaamheden verlenen loopt vanaf Woudrichem tot en met Waalwijk, en vanaf Zaltbommel tot en met Nieuwendijk. In deze regio zijn wij reeds dagelijks bezig met het uitvoeren van al onze genoemde werkzaamheden, maar ook buiten deze regio kunnen wij u van dienst zijn voor het uitvoeren van diversen werkzaamheden.

  Van het vervangen van uw huidige cv ketel voor een nieuwe Nefit cv ketel tot aan het vervangen van uw stopcontact, od het schoonmaken van uw dakgoten. Doordat we binnen dit gebied onze service werkzaamheden uitoefenen zijn wij als erkend "Nefit" dealer daarom in staat u bij mogelijke calamiteiten snel van dienst te kunnen zijn. Als officieel "Nefit" dealer leveren wij het complete assortiment van "Nefit" zoals de - Topline (compact, aquapower, of aquapowerplus) , smartline, excellent, en de nieuwe proline.

  Ook hebben wij al de onderdelen van de laatste 20 jaar van alle "Nefit" toestellen op voorraad liggen zodat wij ook in het weekend onze klanten van dienst kunnen zijn.

  Offerte aanvragen

  Wilt u meer weten of een advies over een nieuwe cv installatie of nieuwe cv ketel, kunt u met ons contact opnemen of een offerte aanvragen. Ook voor onderhoudscontracten , en documentatie van cv ketels en geijsers kunt bij ons terecht. U kunt alvast een kijkje nemen op de diversen contractmogelijkheden die wij voor u hebben op de onderstaande link.

  Bekijkt u alvast onze aanbiedingspagina voor onze lopende cv aanbiedingen.

  AANBIEDINGSPAGINA REMEHA CV KETELS

  AANBIEDINGSPAGINA NEFIT CV KETELS

  NVKL
  InstallQ-logo-RGB
  kenteq
  vca
  6277
  co