Verwarming

Remeha Tzerra

tzerra_97x150

Remeha CV-Ketel Tzerra serie

Met de Tzerra zet Remeha opnieuw de standaard in kwaliteit. De ketel is geheel anders opgebouwd dan de doorsnee ketel. Losse onderdelen komen samen
in modules, een belangrijke stap naar nog hogere betrouwbaarheid. Dus gewoon de beste kwaliteit die u kunt krijgen! De revolutionaire, in Nederland ontwikkelde en geproduceerde, Tzerra is extreem klein en groots in prestaties. Bewezen Remeha techniek gebundeld in een uniek innovatief concept. Het beste van twee werelden tegen een scherpe prijs.

De Tzerra is een combiketel voor verwarming en warm water. Er zijn drie Tzerra uitvoeringen in oplopende klassen. Welke het beste bij u past, hangt af van uw woning en verbruik. Heeft u bijvoorbeeld een stortdouche, dan stelt u daar waarschijnlijk hogere eisen aan. Of u nu een appartement of een vrijstaande woning heeft, de Tzerra is de ketel voor u.

Bijna overal te plaatsen

Een groot voordeel van deze mooie ketel is dat hij bijna overal in uw huis te plaatsen is. De Tzerra is zo klein dat hij zo nodig in een keukenkastje past, in dat hoekje onder de trap, of in uw badkamer.

Anders en beter!

Alle belangrijke techniek is geintegreerd in slechts vier hoofdmodules. Met als resultaat een ketel van uitzonderlijke kwaliteit, waarin de kans op storingen tot een absoluut minimum beperkt is. Wanneer de Tzerra service nodig heeft, kan uw installateur deze door de eenvoudige modulaire opbouw snel oplossen. Een melding van de service kunt u ook aflezen op de iSense of qSense thermostaat.

Perfect geregeld met Remeha iSense of qSense

De slimme Remeha iSense-kamerthermostaat werkt naadloos samen met uw Tzerra cv-ketel. De iSense biedt uitgebreide programmeermogelijkheden via handige, gebruiksvriendelijke scrollmenu's. Er is ook een kleinere Remeha qSense-thermostaat, die u handmatig kunt bedienen. Zowel iSense als qSense krijgen via OpenTherm Smart Power stroom van de Tzerra en kan dus zonder batterijen gebruikt worden.

Technische informatie

Type ketel Nominaal vermogen kWSpecifieke tapcapaciteit in l/min van 40°CComfortklasse
Tzerra Plus CW36,1 - 20,911,2CW3
Tzerra Plus CW4 6,1 - 24,813CW4
Tzerra Plus CW58,5 - 35,718,3CW5


Aanbieding Remeha CV ketels

Vraag een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een bevestiging

NVKL
InstallQ-logo-RGB
kenteq
vca
6277