Verwarming

Remeha Tzerra

Remeha Tzerra

Tzerra-Ace-Matic-product

De Remeha Tzerra Ace-Matic 28C CW4

De Remeha Tzerra Ace-Matic 28C CW4 is de opvolger van de Remeha Tzerra Ace CV ketel. De Tzerra Ace Matic is een revolutionaire, energiezuinige cv-ketel die automatisch en continu zorgt voor een optimale afstelling. De Tzerra Ace-Matic is perfect te combineren met een hybride warmtepomp, waardoor je klaar bent voor de toekomst.

Dankzij de nieuwste technologie├źn is de Remeha Tzerra Ace-Matic makkelijk te bedienen met de eTwist thermostaat en bijbehorende app. Zo kunt u gemakkelijk, op afstand, de verwarming in huis bedienen. De cv-ketel kan optioneel worden uitgebreid met de automatische (bij)vulinrichting. Wanneer de waterdruk in de installatie te laag wordt, zorgt de eSmart Inside technologie ervoor dat de ketel volautomatisch wordt bijgevuld.

De Remeha Tzerra Ace-Matic 28C CW4 is geschikt voor gemiddelde tot grotere huishoudens, zoals tussen- of hoekwoningen.

Rookgasafvoer en Koolmonoxide vrij en veilige installatie:

Met de intreding van de gasketelwet op 1 april 2023 is er een wettelijk verplichte certificeringsregeling voor het installeren en onderhouden van de rookgasafvoersystemen en gasverbranding installaties. Holland Warmte is een officieel CO-gecertificeerd bedrijf zo bent u verzekerd van Warmte Zonder Zorgen. Voortkomend uit de Gasketelwet dient bij iedere cv-ketel vervanging de rookgasafvoer gelijktijdig vervangen te worden. De prijs voor het vervangen van de rookgasafvoer is niet in de website prijzen opgenomen. Wanneer wij van u gedurende het offertetraject inzicht hebben in het verloop van de huidige rookgasafvoer bieden wij u de meerprijs aan voor het leveren en monteren van een veiligheidspakket uitgerust met een nieuwe rookgasdakdoorvoer / rookgasgeveldoorvoer of schoorsteendoorvoer.

Aanbieding Remeha CV ketels

Remeha Tzerra Cv-ketel brochure

Remeha kamerthermostaat brochure

Vraag een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een bevestiging

NVKL
InstallQ-logo-RGB
kenteq
vca
6277
co