Verwarming

Nefit CV-ketels

Nefit Baseline

Nieuw in ons HR-programma is ook de voordelige Nefit BaseLine. De betrouwbare ketel die alles biedt wat nodig is voor tevreden gebruikers, in combinatie met een bijzonder gunstig kostenplaatje.

Nefit ProLine

De nieuwe Nefit ProLine is de kleinste en slimste HR-combiketel met indrukwekkende prestaties. Zo klein dat hij met gemak in een keukenkastje past. Maximale energiebesparing met het betrouwbare comfort van Nefit. Er zijn twee ProLine-toestellen met verschillende comfortklassen.

ProLine komt bij de Consumentenbond als ''Beste uit de Test'' in de laatste cv-keteltest (november 2011). Van alle geteste toestellen is de ProLine bovendien het voordeligst. Een slimme keuze voor de kwaliteits- én prijsbewuste consument.

Nefit Trendline

TrendLine is de eerste van een nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. Betrouwbaar comfort, compacte vormgeving en 'future proof'.

Nefit TrendLine AquaPower Plus

Met de nieuwe TrendLine QuickLoad Voorraadboiler transformeert u een CW4 of CW5 TrendLine tot een CW6-toestel met AquaPower! De nieuwste generatie HR-ketels met ultiem warmwatercomfort.

Nefit TopLine AquaPower II

Met de TopLine AquaPower kiest u voor de top in hoog-rendement combiketels, als het gaat om ultiem warmwatercomfort. Direct, veel en eindeloos warm water, voor een krachtige douchestraal en een snel gevuld bad. Uiterst betrouwbaar en duurzaam, met uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid. Comfortabele verwarming

Nefit Topline Aquapower Plus II

Geen enkel combi-toestel kan tippen aan de TopLine AquaPower Plus als het gaat om ultiem warmwatercomfort op meerdere plaatsen tegelijk. Overal tegelijk, direct, veel en eindeloos warm water. Uiterst betrouwbaar en duurzaam, met uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid.

Nefit Thermostaten

De gewone kamerthermostaat schakelt het verwarmingstoestel aan en uit en heeft geen invloed op de ingestelde CV-watertemperatuur of het geleverde vermogen van het verwarmingstoestel.

Modulerend aansturen kan m.b.v. digitale communicatie. (bv. via communicatie tussen de moduline thermostaat en het verwarmingstoestel. M.b.v. deze digitale communicatie kan ook informatie uit het verwarmingstoestel getoond worden (buitentemperatuur, warmwater gebruik, e.d.) en kan de regeling worden afgestemd op gegevens uit het verwarmingstoestel (bv. verloop van temperaturen in het CV-systeem). Een modulerende regeling kan ruimtegeregeld zijn, maar ook weersafhankelijk

Aanbieding Nefit CV ketels

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte, dan kunt u deze altijd bij kosteloos bij ons aanvragen.

NVKL
InstallQ-logo-RGB
kenteq
vca
6277
co