Verwarming

Remeha Avanta

avanta_170x225

Remeha CV-Ketel Avanta serie

Wie de compacte, lichtgewicht Avanta ziet, kan zich nauwelijks voorstellen dat hij een enorme kracht in zich heeft. De Avanta heeft echter een groot vermogensbereik en levert een luxueuze hoeveelheid warm tapwater waar u maar wilt. Bovendien is deze kleinste Remeha uitermate energiezuinig en ontziet hij het milieu maximaal.

Altijd paraat

Warmte en warm water moeten altijd beschikbaar zijn. De Remeha Avanta is uitgerust met de speciale Remeha Comfort Master besturing. Deze zorgt ervoor dat de ketel vrijwel nooit dienst weigert. Wel zo prettig! Afhankelijk van het vermogen en het gewenste comfort kunt u kiezen voor de Avanta CW3, CW4 of CW5.

Past overal, ook bij u!

Dankzij zijn compactheid, lichte gewicht en fraaie uiterlijk, kunt u de Remeha Avanta vrijwel overal in uw huis plaatsen. Zo past hij bijvoorbeeld in een keukenkastje of in een verloren hoekje op zolder. Plaatst u de Avanta in het zicht? Dan zorgt de optioneel leverbare afdekmantel ervoor dat alle aansluitingen netjes worden weggewerkt. Geluidsoverlast zal de Avanta u niet bezorgen: het toestel is zeer geluidsarm met weinig starts en stops. De Avanta is niet voor niets de meest verkochte ketel van Nederland. Een prima keuze voor iedereen die van warmte houdt.

Technische informatie

Type ketel Nominaal vermogen kWSpecifieke tapcapaciteit in l/min van 40°CComfortklasse
Avanta CW36,5 - 21,610CW3
Avanta CW4 6,2 - 26,712,5CW4
Avanta CW56,6 - 31,215
CW5
Aanbieding Remeha CV ketels

Vraag een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een bevestiging

NVKL
InstallQ-logo-RGB
kenteq
vca
6277