Sluiten

Verwarming

Zonneboiler

Nefit SolarLine-zonneboiler, duurzame zonne-energie gecombineerd met weldadig comfort

Wij voeren in ons programma de Nefit SolarLine zonneboiler, het meest verkochtezonneboilersysteem van Nederland! Degelijk, betaalbaar en overal toepasbaar. Tot 60% van het warme water wordt gratis verwarmd door de zon met deze zonneboiler. Nergens krijgt u méér gratis zonne-energie voor uw geld. Met een Nefit SolarLine zonneboilersysteem vangt u uitzonderlijk veel zon. De geavanceerde collectoren zijn afgestemd op het Nederlandse klimaat. De perfect geïsoleerde SolarLine zonneboiler zorgt ervoor dat er geen warmte verloren gaat. U realiseert een forse gasbesparing terwijl uw warmwatercomfort optimaal blijft.

Een SolarLine-zonneboiler moet voor de eventuele naverwarming van het water worden aangesloten op een Nefit combi-ketel, bijvoorbeeld een TopLine.

collectorrecht

Duurzame collector met de hoogste opbrengst

De volledig onderhoudsvrije collector heeft een UV- en weersbestendig glasvezelversterkt frame. Het Solar-veiligheidsglas is bestand tegen hevige hagel en sneeuw. De glasplaat laat 92% van het zonlicht door (15% meer dan normaal glas), de absorber is van koper en voorzien van een laag die licht optimaal omzet in warmte.

Keuze uit verschillende uitvoeringen

Omdat de energiebehoefte van geval tot geval kan verschillen, is de Nefit zonneboiler in verschillende uitvoeringen leverbaar zodat u altijd een configuratie kunt kiezen die in uw geval het beste past. Hieronder ziet u de leverbare systemen.

Nefit SolarLine-systemen1-1102-1103-3003-300 HotTop
Aantal zonnecollectoren
1233
Inhoud zonneboiler110 liter110 liter300 liter300 liter
Aantal spiralen in boiler1112
Jaarlijkse energieopbrengst3,5 GJ4,8 GJ11,9 GJ11,9 GJ
Jaarlijkse CO2-reductietot 320 kgtot 480 kgtot 725 kgtot 725 kg


Een SolarLine-zonneboiler moet voor de eventuele naverwarming van het water worden aangesloten op een Nefit combi-ketel, bijvoorbeeld een van de ketels uit de TopLine-serie of de ProLine-serie.

Belangrijkste voordelen

  • Degelijke Nefit-kwaliteit
  • Zeer hoge opbrengst
  • Scherp geprijsd door Europese massaproductie
  • Uniek elektriciteitsbesparend systeem
  • Unieke vrijheid in plaatsingsmogelijkheden
  • Maatwerkpakketten voor optimaal profijt van de zon

Er zijn op dit moment geen landelijke subsidies meer voor zonneboilersystemen.
Wel zijn er nog enkele provinciale en plaatselijke regelingen. Meer informatie vindt u op de site van Energiesubsidiewijzer.

Voor uitgebreide informatie (ook over de subsidiemogelijkheden) kunt u ons contact met ons opnemen via onderstaande formulier. Uiteraard vindt u ook meer info op de site van Nefit.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte, dan kunt u deze altijd bij kosteloos bij ons aanvragen.