Verwarming

Remeha Calenta Ace

Remeha Calenta Ace

Calenta Ace-Remeha

Remeha Calenta Ace 40c CW5

Remeha Calenta

Remeha_Calenta_Ace

Toprendement en prestaties

De Remeha Calenta Ace 40c biedt optimale prestaties. De combiketel verwarmt met gemak een royale woning en levert een overvloed aan warm water. Qua warmwaterproductie is de Remeha Calenta Ace 40c in zijn klasse veruit het beste toestel en zeer geschikt voor de luxere badkamer.

De Calenta Ace is standaard voorbereid op slim koppelen met duur­zame technieken zoals een zonneboiler. De zonneboilerregeling is namelijk al geïntegreerd. En de Calenta Ace is ook te koppelen met een warmtepomp tot een hybride systeem. Dat kan bij aanschaf, maar ook later. De Calenta Ace is hoe dan ook Hybrid Ready en daarmee de cv-ketel van de toekomst.

  • Hybrid ready, klaar voor de toekomst
  • 20,3 liter warm water per minuut
  • Inhoud woning: 625 - 900 m3

Omschrijving

Omschrijving

De Remeha Calenta Ace 40c biedt optimale prestaties
De combiketel verwarmt met gemak een royale woning en levert een overvloed aan warm water. Qua warmwaterproductie is de Remeha Calenta Ace 40c in zijn klasse veruit het beste toestel en zeer geschikt voor de luxere badkamer. De ketel is voorzien van een geavanceerde modulerende pomp. Dit bespaart extra energie en voorkomt stromingsgeluid.

Remeha Calenta Ace 40c: de oplossing voor veeleisende consumenten
De Remeha Calenta Ace 40c levert per minuut 20,3 liter water van 38°C. Dat is maar liefst een kwart meer dan de gemiddelde CW5-combiketel. Dit maakt de Remeha Calenta Ace 40c tot de perfecte oplossing voor consumenten die voor hun luxe badkamer een krachtige warm waterleverancier zoeken. De ketel vult een bad binnen 7,5 minuut en levert meer dan voldoende water voor uw spa of wellnessruimte.

De Calenta Ace beschikt over een geavanceerd besturingssysteem: eSmart Inside

Volledige automatisering en slimme communicatie met de cv-ketel is hierdoor een stuk eenvoudiger. Met bijvoorbeeld de slimme eTwist thermostaat en handige eTwist app bedient u de verwarming snel en moeiteloos, waar u zich ook bevindt.

Pluspunten Remeha Calenta Ace 40c CW5

  • Hybrid ready, klaar voor de toekomst
  • 20,3 liter warm water per minuut
  • Inhoud woning: 625 - 900 m3
  • Geschikt voor slimme thermostaat
  • eSmart Inside besturings­systeem
Aanbieding Remeha CV ketels

Remeha Calenta Ace brochure

Remeha kamerthermostaat brochure

Vraag een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een bevestiging

NVKL
InstallQ-logo-RGB
kenteq
vca
6277
co