Sluiten

Airco

Algemeen

  In ons land krijgen we de laatste jaren nogal eens te maken met langere periodes van warm zomerweer. Heerlijk in het weekend of in de vakantie. Maar als u langere tijd in deze warme en benauwende omstandigheden moet werken of slapen is het minder aangenaam. Wij leveren en plaatsen daarom ook voor u airco-systemen voor bijvoorbeeld één kamer of één kantoorruimte maar ook voor de complete klimaatbeheersing in uw woning. U kunt kiezen voor een compact model met vaste plaats, en gemakkelijk te bedienen.

  Airco

  Een gezond binnenklimaat zorgt voor een aangenaam verblijf en leidt tot betere prestaties. Zowel thuis als op kantoor is dit van toepassing en bij vele particulieren en bedrijven ook bekend. Bij diegene waar dit niet bekend is, door de installatie van een aircosysteem kunt u dit gezonde binnenklimaat gedurende het hele jaar garanderen en waarborgen.

  Dit systeem maakt het namelijk mogelijk om seizoensafhankelijk te functioneren. U kunt in de winter verwarmen en in de zomer koelen. Dit alles kan handmatig en elektronisch geregeld worden. Dit zorgt ervoor dat u altijd maximaal kunt presteren of dit nu thuis of op het werk is.

  Vraag een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een bevestiging

  dekra
  NVKL
  InstallQ-logo-RGB
  kenteq
  vca