Gratis Nefit Easy Thermostaat

Gratis Nefit Easy Thermostaat ter waarde van € 257,-

Het tijdig vervangen van de CV-ketel is niet alleen noodzakelijk als u in huis of op kantoor voorzien wil blijven van een aangename warmtestroom en binnentemperatuur. Een groot voordeel dat hier nog bij gaat komen is de besparing die een nieuwe CV-ketel realiseert in verhouding tot het verbruik van uw oude CV-ketel. Doordat de techniek niet stil heeft gestaan is het mogelijk om voor een vergelijkbaar bedrag een nieuwe CV-ketel aan te schaffen die beter ingeregeld is. Dit zorgt voor een lagere energierekening en een verbetering van het comfort in huis of op kantoor.

Heeft u aan de oude CV-ketel vaak onderhoud en zijn de prestaties ook niet van een gewenst niveau dan is vervanging van de CV-ketel vaak de beste oplossing. Dit vergt natuurlijk een investering, maar doordat u een besparing kunt realiseren op het verbruik, het comfort kunt verhogen en de onderhoudskosten kunt wegstrepen is deze investering er één die wij als specialist zeker aanraden.

Drie redenen om te kiezen voor een nieuwe cv-ketel van Nefit:

  1. Verzekerd van warmte: geen onverwachte reparatiekosten of overhaaste beslissing als uw oude cv-ketel het opeens begeeft.
  2. Lagere energierekening: is uw cv-ketel tussen de 12 en 15 jaar oud, dan kunt u met de nieuwe generatie Nefit HR-ketels tot wel 200,- euro per jaar besparen.
  3. Klaar voor de toekomst: nieuwe Nefit HR-ketels zijn voorbereid op wijzigingen in de samenstelling van het aardgas.

Nu € 257,- voordeel

Er is nog een goede reden om nu te kiezen voor een Nefit: wij geven u een slimme thermostaat cadeau als u kiest voor een Nefit Trendline of Topline HR-ketel. Tijdelijk gedurende de actieperiode, van 1 oktober 2016 tot en met 31 maart 2017, krijgt U bij deze toptoestellen een gratis Nefit Easy.

  • Meest verkochte slimme thermostaat zonder abonnement
  • Met een handige app en veel gemakkelije functies
  • Helpt energie besparen
  • Maakt service op afstand mogelijk

In combinatie met een Trendline zorgt Nefit Easy bovendien voor een energielabel A+ (andere fabrikaten kennen 'slechts' het A-label): dus nog zuiniger. Normaal kost deze populaire topthermostaat € 257,- . U krijgt hem gratis van ons!

Nefit is het bekendste en van oudsher meest verkochte merk in Nederland. Als erkend Nefit Dealer staan wij garant voor deskundig advies en betrouwbare service. Dat is belangrijk want alleen als uw cv-installatie goed is ingeregeld, zijn comfort en besparing optimaal.Wilt u voor lange tijd zeker zijn van zorgeloos, energiebesparend comfort én profiteren van € 257,- voordeel?

Gratis Nefit Easy commercial

Contactformulier

NVKL
InstallQ-logo-RGB
kenteq
vca
6277
co